Новий BMW M3 отримає гігантські ніздрі (Фото)

Німецький автовиробник опублікував тизери M3 і M4 нової генерації.

Компанія BMW представила тизерні зображення M3 і M4 наступного покоління. На одній з картинок помітно, що «заряджений» седан отримає незвичне оформлення передньої частини, яке раніше було помічено на тестових прототипах. Прем’єра моделей призначена на 23 вересня поточного року.

Крім ніздрів на передній частині на зображеннях показали і важіль 6-ступінчастої МКПП з класичним дизайном і сидіння з інтегрованим підлокітником. Також автовиробник представив логотип з контрастною окантовкою, невеликий спойлер на кришці багажника M3.

Седан на опублікованих зображеннях забарвлений в новий відтінок Isle of Man, який отримав свою назву на честь острова Мен, відомого своїми швидкісними заїздами. На даний момент вже відомо, що даний колір стане обов’язковою частиною колірної гами моделей BMW. Не можна не відзначити те, що вперше автомобіль сімейства M3 запропонують в кузові універсал.

Під капотами «заряджених» M3 і M4 буде розташовуватися 3,0-літрова рядна шістка з віддачею 480-510 к.с., яка поєднуватися з 8-сутпінчастою АКПП і системою повного приводу. Модифікації з МКПП будуть випущені в окремій версії і причому виключно з заднім приводом.


Не пропустіть