Злодії вкрали з салону 40 нових Infiniti

На звання дилера-невдахи року спокійно може претендувати центр Nissan-Infiniti у каліфорнійському місті Торранс. За два місяці злодії примудрилися вкрасти з його парковки сорок новеньких автомобілів, пише znaj.ua.

Тривалий час крадіжок не помічали через велику кількість машин, яких тут кілька сотень, передає Daily Breeze. Проте іномарки зникали по кілька штук за тиждень.

Щоб поцупити машину, злодії ламали бокси з ключами, що були прикріплені до автомобілів: на ручки дверей або на бічне скло. Зазвичай же міні-сейфи відкриваються за допомогою спеціального ключа або пароля.

Хтозна, як довго б ще злочинці “паслися” у цього дилера, якби поліція випадково не зупинила один з крадених Infiniti. Під час перевірки машини з’ясувалося, що вона зникла з парковки салону Nissan-Infiniti в Торрансі.

Коли співробітники центру продажу автомобілів провели інвентаризацію, то не дорахувалися 40 одиниць техніки.

За словами поліцейських, грабіжники використовували вкрадений транспорт для вчинення нових злочинів, продавали подільникам, розбирали на запчастини чи користувалися для особистих поїздок.

Правоохоронці вже заарештували 15 підозрюваних та повернули дилеру 25 машин. Ті, що в хорошому стані, знову виставлять на продаж.

Навчені гірким досвідом, тепер працівники ввели практику щотижневої інвентаризації.


Не пропустіть