Рейтинг найдоступніших іномарок в Україні (Фото)

Українці віддають перевагу не лише вживаним автомобілям, привезеним з Європи, а й новеньким бюджетним іномаркам.
Портал avtoblog склав рейтинг найдоступніших нових іномарок в Україні.

Маловідомий китаєць Zotye Z100 з 1-літровим двигуном можна придбати за 139900 гривень. До прикладу, таку ж суму можна віддати за три електровелосипеди. Слід зазначити, що за ці гроші авто буде оснащене кондиціонером та матиме непогану комплектацію.

Друге місце посідає Jac J2 2014 року випуску. Він також оснащений 1-літровим двигуном, а коштує на 10 тисяч гривень більше.

Найдоступнішим авто з автоматичною коробкою передач є узбецький Ravon R2. Хетчбек має 1,2-літровий двигун та продається за 189 тисяч гривень.

Peugeot 301 став найдешевшим автомобілем з роботизованою трансмісією. За нього потрібно віддати 324 тисячі гривень. А найдоступнішим кросовером з “роботом” є Renault Sandero Stepway. Авто має бензиновий двигун об’ємом 0,9 літрів. Вартість 374 тисячі гривень.

Серед найдешевших дизельних авто слід зазначити Renault Logan з 1,5-літровим двигуном. Ціна на нього стартує з 320 тисяч гривень.

А от найдоступнішим кросовером став Great Wall M2 з бензиновим мотором об’ємом 1,5 л. Його можна придбати за 279 тисяч гривень.


Не пропустіть