Найочікуваніші автомобілі 2017 року (Фото)

У 2017 році нас чекає чимало цікавих автомобільних новинок, пише autocentre.ua.

Новий 2017 рік обіцяє бути багатим на цікаві нові автомобілі. Деякі з них вже представлені раніше і незабаром надійдуть у продаж, прем’єри інших тільки відбудуться найближчим часом. «Автоцентр» обрав найбільш очікувані автомобілі 2017 року.

Alfa Romeo Stelvio

Перший кросовер Alfa Romeo – це яскравий стиль і відточена керованість. А заряджений Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Verde може похвалитися ще і 510-сильним 2,9-літровим V6.

Audi A8

Новий Audi A8 представлять восени на автошоу у Франкфурті. Седан стане легшим і отримає нове обладнання начебто автопілота і віртуальної панелі приладів.

BMW 5 Series

Седан BMW 5 Series надійде в продаж із лютого. Незважаючи на зовнішню схожість з попередником, це повністю новий БМВ 5 з сучасними технологіями – паркувальним автопілотом, системою розпізнавання жестів, системою напівавтономного руху.

Ford Fiesta

Новий Ford Fiesta 2017 став більшим і просторішим, хоча зберіг знайомий дизайн. Модельний ряд розширили дорога версія Vignale і позашляховий Ford Fiesta Active. Літровий турбомотор EcoBoost для економії пального здатний відключити один циліндр.

Kia GT

Спортивний седан Kia GT стане новим флагманом корейської марки. Задньопривідний Кіа покажуть на автосалоні в Детройті. Відомо, що під капотом встановлять 3,3-літровий турбований V6 на 395 к.с.

Renault Duster

Кросовер Renault Duster другого покоління підросте в розмірах і, за чутками, навіть обзаведеться семимісною версією. При цьому новий Рено Дастер залишиться недорогим.

Skoda Kodiaq

Семимісний кросовер Skoda Kodiaq почнуть продавати в Європі вже в найближчі тижні, а в Україні новинка з’явиться навесні. Козирями моделі є практичність і місткість. На вибір запропоновано бензинові двигуни потужністю 125 і 190 к.с.

Skoda Yeti

Нова Skoda Yeti другого покоління буде схожа на старшого брата Skoda Kodiaq, а її складуть на тій самій платформі. Кросовер Шкода стане легшим, але при цьому більшим і просторішим.

Tesla Model 3

Довгоочікуваний електромобіль Tesla Model 3 має надійти у виробництво з кінця 2017 року. Ціна Тесла в базовій версії становитиме $35 000. При цьому запас ходу електрокара становитиме щонайменше 345 км.

Toyota Camry

Седан Toyota Camry нового покоління буде яскравішим на вигляд і вперше отримає турбомотор – 2,0-літровий 245-сильний. Нова Тойота Камрі дебютує на автошоу в Детройті.


Не пропустіть