В Україні збиратимуть китайські електробуси

Китайський автобусний виробник Zhongtong Bus налагодить в Україні виробництво своїх електроавтобусів. Їх збиратимуть на базі “Житомирського трамвайно-тролейбусного управління”.

Про це розповів мер міста Сергій Сухомлин. За його словами, під час його візиту в КНР до міста Ляочен він познайомився з виробництвом електробусів і провів попередні переговори, передає gogetnews.

“Житомир має хороші потужності для можливості запуску лінії збірки китайських електробусів компанії Zhongtong Bus. Також наше місто має вдале геополітичне розташування, яке зацікавили наших китайських партнерів. Ми плануємо працювати з компанію Zhongtong Bus на максимальному рівні і не обмежуватись лише постачанням електробусів до Житомира”, – сказав Сергій Сухомлин.

Zhongtong Bus протягом 50 років виробляє техніку в діапазоні від 6-метрових легких автобусів до 18-метрових автобусів високого класу. Профіль цієї компанії – туристичні та міські автобуси, більша частина яких – гібриди або на електричній тязі. Закордонні ринки компанії охоплюють більш як 30 країн і регіонів. Щорічно Zhongtong Bus збільшує свої потужності на 25%.


Не пропустіть