Новітні тролейбуси «Белкоммунмаш» прибули до України (Фото)

Найбільший виробник електротранспорту в Білорусі – компанія «Белкоммунмаш» поставила в Краматорськ тролейбуси моделі 321 з оновлення дизайном.

Про це пише Автоцентр.

Контракт на поставку в Краматорськ оновлених тролейбусів моделі 321 від білоруського виробника «Белкоммунмаш» був укладений у грудні минулого року. І вже сьогодні всі три машини прибули замовнику. На відміну від вже відомих тролейбусів 321-ї моделі, новоприбулі відрізняються зміненим дизайном – з характерною V-подібною проштамповкою на носовій частині і розкосими «віями» з маленькими «вічками» фар.

Тролейбус «Белкоммунмаш» має довжину 11,8 м і ширину 2,55 м. Кузов повністю низькопідлоговий, висота підлоги – 340 мм. Салон розрахований на перевезення 100 осіб, є 26 крісел. Машина розрахована для перевезення людей з обмеженими можливостями, для чого встановлено відкидний пандус з механічним приводом. Салон також обладнаний кондиціонером. Як опцію можна встановити систему відеоспостереження з функцією запису і зберігання інформації. У рух тролейбус моделі 321 приводить електромотор потужністю 140 кВт. Транзисторний тяговий привід забезпечує до 44% економії електроенергії (разом з режимом рекуперації), порівняно з реостатно-контактною системою керування. Максимальна швидкість досягає 60 км/год. Також можна встановити систему автономного ходу, що дає змогу проїхати без штанг, на штатних акумуляторах до 250 метрів.


Не пропустіть