У Великобританії виставили на продаж лімузин Трампа (Фото)

Готували “Кадилак” відповідно до побажань самого Трампа, на кріслах золотими нитками вишитий герб з написом Cadillac Trum

На сайті британської торговельної площадки Exchange and Mart з’явилося оголошення про продаж лімузина президента США Дональда Трампа. Це побудований за спецзамовленням Cadillac 1988 року випуску. Вартість автомобіля складає приблизно 58,5 тисячі євро, – передає “Мотор”.

Нинішній господар лімузина стверджує, що придбав його десять років тому, тоді як до нього і глави США він побував ще у трьох власників. Скільки саме використовував машину Трамп – не уточнюється.

Відомо, що готували “Кадилак” відповідно до побажань самого Трампа. Спочатку планувати випустити серію з 50 таких лімузинів, проте в результаті було випущено лише два примірники.

У лімузині є, наприклад, міні-бар і невеликий телевізор з касетним відеомагнітофоном, сидіння в задній частині розташовані один навпроти одного. На кріслах також золотими нитками вишитий герб з написом Cadillac Trump. Пробіг автомобіля з п’ятилітровим двигуном склав 72,5 тисячі кілометрів.

Восени 2016 року у продаж був виставлений Lamborghini Diablo VT Roadster 1997 року випуску, що колись належав тоді ще кандидату в президенти США Дональда Трампа. На автомобіль була оформлена тільки одна ставка в 460 тисяч доларів, яка так і залишилася не перебитою.


Не пропустіть