Названо найдоступніші автомобілі з дизельним двигуном в Україні

Дизельні версії автомобілів відмінно зарекомендували себе в Україні і припали до смаку водіям. Машини на важкому паливі відмінно купують як на первинному, так і на вторинному ринках. Тим більше, що автовиробники пропонують українцям на вибір десятки «дизельних» моделей. Ціни також відрізняються, але купити хороший робочий дизель за хорошу ціну все ще можливо, пише avtonovyny.com.ua

Так оцінивши пропозиції виробників, можна сміливо сказати, що найбільш доступною дизельної моделлю в Україні став Renault Logan.

У комплектації Authentique з мотором 1.5 Energy dCi 90 і механічною 5-ступінчастою коробкою такий автомобіль обійдеться від 338 672 гривень, за даними офіційного сайту автовиробника.

Є дизельна версія і в дорожчій комплектації Expression. В цьому випадку седан коштує від 358 104 гривень. У список оснащення тут входить бортовий комп’ютер, круїз-контроль, парткронік, камера заднього виду і клімат-контроль замість кондиціонера.

Силовий агрегат 1.5 Energy dCi 90, як видно з маркування, розвиває 90 к.с. Тягове зусилля досягає 200 Нм. Паспортна витрата палива при змішаному циклі становить 3,9 літра.

Renault Logan не єдина бюджетна модель з дизелем в Україні. Цей же мотор стоїть на відповідній версії універсала Logan MCV (від 371 984 грн.) І хетча Sandero (від 347 000 грн.).

Дизельна версія пропонується для седана Peugeot 301. Але він обійдеться дорожче – від 384 900 гривень.


Не пропустіть