В Україні з’явиться новий доступний седан Ravon (Фото)

Офіційний дистриб’ютора автомобілів бренду Ravon в Україні, повідомив про дату початку продажів нового седан B-High класу – Ravon R4, яка відбудеться в березні цього року. Попереднє замовлення новинки відкрито вже зараз.

Седан Ravon R4 являє собою перелицьовану версію дорестайлінгового Chevrolet Cobalt, від якого новинка відрізняється решіткою радіатора і емблемами узбецького бренду. На нашому ринку Ravon R4 буде пропонуватися з 106-сильним бензиновим двигуном об’ємом 1,5 літра і двома коробками передач на вибір: 5-ступінчастою «механікою» і 6-діапазонним “автоматом”. У першому випадку автомобіль споживає 8,4 літра бензину на 100 кілометрів пробігу, в цей же час Ravon R4 на «автоматі» буде на 2 літри споживати більше (10,4 літра).

У базовій комплектації (Comfort) новий седан Ravon оснащується подушкою безпеки водія, ABS, центральним замком, іммобілайзером, захистом картера двигуна і гідропідсилювачем керма. У виконанні Comfort AT до цього списку додається подушка безпеки пасажира, сигналізація і кондиціонер. Крім того, починаючи з цієї комплектації, на автомобіль встановлюється обігрів сидінь водія і переднього пасажира. В українських автосалонах ціни на Ravon R4 починаються з 242 250 гривень.

https://auto.ria.com/


Не пропустіть