Звідки нові машини на «автомобільному звалищі» в США (Відео)

Ви таке бачили?

Old Car City – найбільша в світі звалище старих автомобілів. Хоча це навіть не звалище, а справжнісіньке кладовище. Воно з’явилося в результаті сімейного бізнесу з розбирання авто, заснованого ще в 40-х роках минулого століття.

Батько нинішнього власника колись скуповував биті машини, заробляючи на продажу старих деталей. У сімдесятих він раптом зрозумів, що його місія рятувати американські автомобілі від зникнення і на зароблені гроші почав скуповувати машини сотнями. Автомобілі він звозив на велику ділянку землі, де вони просто стояли. Мені це більше нагадує психічний розлад, ніж місію з порятунку. Історія знає подібні приклади і по інший бік океану. Потім він помер і звалище дісталася синові.

З роками блиск хрому пропав, кузова вкрилися іржею, а салони мохом і величезна колекція перетворилася на величезне автомобільне кладовище. Тепер той займається продажем квитків на вході, називаючи місце “найбільшою в світі колекцією” і раєм для фотографів. Якщо перше твердження дуже спірно, то друге абсолютна правда. Туди дійсно варто поїхати заради того, щоб провести день наодинці зі старими американськими авто.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть