У Великій Британії ЗАЗ-968 продають за ціною нового Логана (Фото)

У Великій Британії ЗАЗ-968М 1988 року продають за 6,5 тис. фунтів, пише autocentre.ua.

Добре збережені або відреставровані екземпляри радянської класики оцінюють за кордоном у дуже пристойні гроші. Яскравий тому приклад — ЗАЗ-968М, який продають у Великій Британії за ціною нового бюджетної легковика.

Вартість цього Запорожця, становить 6,5 тис. фунтів стерлінгів. Для розуміння, за такі гроші в Туманному Альбіоні можна купити Logan (там його продають під брендом Dacia, а в наших краях – Renault) у найсвіжішій версії. Однак треба враховувати, що за таку солідну суму британський покупець отримує дуже ексклюзивний для своїх місць автомобіль.

Як йдеться в оголошенні, цей ЗАЗ-968М виробили в 1988 році, наразі пробіг автомобіля становить 47,3 тис. км. Нинішній власник придбав “жужик” з великою кількістю потрібних запчастин, проте машину було повністю відреставровано з застосуванням оригінальних деталей із України”. При цьому модернізували здебільшого екстер’єр — салон дожив до наших днів у своєму справжньому вигляді, за винятком ременів безпеки, що перейшли від іншого авто.

Також продавець зазначає, що двигун Запорожця працює чудово, а сам автомобіль має прекрасну продуктивність і хорошу керованість.

У комплекті разом із машиною йдуть оригінальні чохли для сидінь та інструкція з експлуатації.


Не пропустіть