Названо найкращі кросовери та позашляховики 2017 року (Фото)

Рейтинг Consumer Reports визначив найкращі і найгірші моделі в різних позашляхових сегментах.

Американська організація Consumer Reports опублікувала свій черговий рейтинг автомобілів. Раніше експерти обрали найкращі автомобілі року, а тепер назвали найкращі кросовери і позашляховики 2017 року в різних класах.

Свій рейтинг Consumer Reports сформували на основі даних тест-драйвів, відгуків власників, рівня надійності авто і даних краш-тестів. Відзначено також і найгірші моделі.

Одразу дві нагороди взяла марка Subaru: найкращим субкомпактним кросовером став Subaru XV, а найкращим компактним SUV– Subaru Forester. Найгіршими в цих класах стали Fiat 500X і Jeep Cherokee, відповідно.

У сегменті середньорозмірних кросоверів і позашляховиків переміг Toyota Highlander, а останнє місце посів Jeep Wrangler у 4-дверному виконанні Sahara. Найкращий повнорозмірний SUV – Dodge Durango, а найнижчі оцінки отримала Toyota Sequoia.

Переможцями в преміум-сегменті стали компактний кросовер Porsche Macan і семимісний Audi Q7, а ось Land Rover Discovery Sport і Cadillac Escalade проявили себе не з кращого боку.\

Нарешті найкращим пікапом названо Ram 1500 2017. Найнижчий рейтинг – у Toyota Tacoma.


Не пропустіть