В Україні стартував продаж нового автомобіля

В Україні стартував продаж нового мінівена бізнес-класу Peugeot Traveller. Новинка пропонується в двох комплектаціях – Business та VIP, кожна з яких доступна в двох варіантах довжини – L2 і L3. Висота автомобіля становить 1,9 м. У салоні автомобіля досить вільно розмістяться до 9 чоловік, пише autoconsulting.com.ua

Перший ряд сидінь оснащений електрорегулюванням і двозонним клімат-контролем, а пасажирська частина салону – додатковою системою кондиціонування. Залежно від обраної комплектації новинка може бути обладнана безліччю систем допомоги водієві. Серед них: адаптивний круїз-контроль з обмежувачем швидкості (в базовій комплектації), система допомоги при підйомі по схилу – Hill Start Assist, моніторинг сліпих зон і камера заднього виду, розпізнавання дорожніх знаків і контроль рядності руху, контроль втоми водія і ін. Управління цими та іншими системами здійснюється через 7-дюймовий сенсорний екран, а дані про поїздку можуть виводитися на високотехнологічний проекційний head up-дисплей. Приємним і зручним доповненням стане опція Hands Free Access, яка закриває і відкриває двері за помахом ноги під заднім бампером.

Новий мінівен поставляється в Україну з 150-сильним 2-літровим дизельним двигуном HDi 150 к. с., c автоматичною або механічною 6-ступінчастою трансмісією на вибір. Витрата палива на 100 км складає від 5,3 л. Ціна Peugeot Traveller стартує від 864 800.


Не пропустіть