Поліція буде їздити на Lamborghini Huracan (Фото)

Співробітники дорожньої поліції отримали суперкар, здатний розігнатися до 300 км/год, щоб ефективніше боротися з такими, що порушують швидкісний режим водіями

Співробітники дорожньої інспекції італійського міста Болонья отримали в свій автопарк суперкар Lamborghini Huracan. Як пише The Drive, рішення про те, щоб передати машину поліції прийняв особисто генеральний директор Lamborghini Стефано Доменікале. Новий Lamborghini Huracan стане вже другим спорткаром в автопарку італійської поліції. Раніше дорожні інспектори Риму отримали в користування модель Gallardo.

Передбачається, що автомобіль дозволить співробітникам поліції швидше відловлювати порушників швидкісного режиму, а також оперативно приїздити на аварії. Спеціально для поліцейських потреб спорткар укомплектували кріпленнями для пістолетів, поліцейським радіо, комп’ютером та ін. Однак, крім затримання злочинців, спорткар також пристосований і для медичних потреб. Наприклад, в салоні є спеціальна холодильна установка, в якій можна перевозити органи для трансплантації або необхідну для переливання кров.

Нагадаємо, що Lamborghini Huracan обладнаний 5,2-літровим бензиновим двигуном, який дозволяє досягти потужності в 610 к.с. Мотор працює в альянсі з семиступінчастою коробкою передач, яка оснащена двома зчепленнями. Такі технічні характеристики обумовлюють хороші динамічні властивості авто – воно здатне розвинути швидкість до 100 км / год за 3,2 секунди.


Не пропустіть