Виставка дoрожньо-будівeльної техніки «Автотраса» стaртує в Києві

Із 12 до 14 квітня у вистaвковому центрі «Київекспоплаза» прoходить виставка-фoрум «Автотраса: Дороги. Мости.Тунелі» , на якій предстaвлено чимaло дорожньо-будівeльної техніки зарубіжних і українських виробників, пише Автоцентр.

Виставка-форум «Автотраса: Дороги. Мости.Тунелі» отримала офіційну підтримку Мінінфраструктури, Державного агентства автомобільних доріг України, громадської організації «Дороги майбутнього», ДП «ДерждорНДІ».

13 квітня о 12:00 у рамках виставки відбудеться захід «Офіційна зустріч з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном та головою Державного агентства автомобільних доріг України Славомиром Новаком.

Експозиція виставки – дорожньо-будівельна техніка світових та вітчизняних брендів, ноу-хау у сфері технологій і матеріалів для будівництва доріг, мостів, тунелів. Уперше в Україні відбудеться тест-драйв дорожньо-будівельної техніки.

Серед компаній-учасниць, що представляють провідних виробників вантажних автомобілів, варто виділити Scania, Renault Trucks і Volvo Trucks, АВТЕК, АМАКО, DAF Trucks, MAN, МАЗ і, звісно, Mercedes-Benz.

Демонструються екскаватори, навантажувачі та грейдери від таких відомих компаній як CML (JCB), DOOSAN, Volvo Construction. Широко показана і різна причіпна техніка – брендів Schmitz Cargobull, ВАРЗ, Wielton.


Не пропустіть