Дороги в Україні відремонтують за рахунок митних надходжень

Дороги в Україні відремонтують за рахунок митних надходжень. Зате через п’ять-сім років українські дороги змінюватися до невпізнання. «Укравтодор» над цим посилено працює.

Такий оптимізм висловив сьогодні у Кропивницькому прем’єр-міністр, – повідомляють podrobnosti.ua.

Вже в квітні, сказав Володимир Гройсман – на ремонт дорожнього покриття додатково підуть 3 мільярди гривень, які заробили за рахунок митних надходжень. Ще одне джерело фінансування – місцеві бюджети.

Вже у квітні повідомив прем’єр – на ремонт доріг направлять додатково 3 мільярди гривень, які отримали за рахунок перевиконання планів митницями. Ще одне джерело фінансування – місцеві бюджети. За словами глави уряду – їх наповнення залежить, зокрема, від дозволу на продаж землі.

«Це ринок землі в інтересах не іноземців, не великих агрохолдингів, а українських громадян, мова йде про те, щоб дозволити громадянам, юридичним особам не фірмам, а просто громадянам, які мають свій пай, просто один одному його продати. Що це означає і консолідувати не більше 200 га землі в одних руках, це означає – в Україні з’явиться справжнім фермерський клас», – вважає Гройсман, прем’єр-міністр України.


Не пропустіть