Кросовер ЗАЗ отримав надію на появу в Україні (Фото)

Якщо ти пам’ятаєш, то ми розповідали про перший кросовер ЗАЗ, який має всі шанси стати серійним. У Китаї, як відомо, продається позашляховий варіант Chery Very (він же ZAZ Forza). І ось, цей кросовер Чері з’явився на українському ринку, пише topgir.com.ua.

У нас модель представлена, як Chery Tiggo 2, хоча в Китаї вона продається як Tiggo 3X. До слова, на батьківщині є навіть її електричний варіант, але в Україні буде доступна тільки 1,5-літрова бензинова четвірка на 106 к.с. КПП – на вибір 5-ступінчаста механіка або 4-ступінчастий автомат, привід – тільки передній.

Новий Чері Тігго 2 відрізняється від ZAZ Forza пластиковим обвісом і збільшеним до 186 мм кліренсом. Ну і передня частина оформлена трохи по-іншому. Головна відмінність в салоні – віртуальна панель приладів.

Ціна Chery Tiggo 2 в Україні починається з позначки в 296 370 грн. За ці гроші покупець отримує кондиціонер, підігрів сидінь, магнітолу, 2 подушки безпеки і ABS. У дорожчій версії за 355 110 гривень також є 8-дюймовий сенсорний дисплей, камера заднього виду і круїз-контроль.

Нова модель має всі шанси на виробництво в Україні. Так що кросовер ЗАЗ може нарешті і з’явиться – через 50 років після першого позашляхового прототипу із Запоріжжя.


Не пропустіть