Hyundai показала загадкове купе в новому відео

Корейська марка Hyundai готується представити нову 2-дверну модель. Глиняний макет купе був показаний в новому промо-відео північноамериканського підрозділу бренду.

Спочатку на представлений відеоролик ніхто не звернув особливої ​​уваги. Начебто в ньому розповідається про діяльність компанії на ринку США. Однак експерти популярного порталу Autoblog помітили, що глиняний макет в масштабі 1:14 може бути передвісником нового купе. На жаль, відео не містить будь-якого контексту, тому ми не можемо бути впевнені в тому, на що ми дивимося.

Варто нагадати, що в даний момент корейська марка не має в своєму модельному ряду купе. У свою чергу демонструються макет має деяку схожість з моделлю Genesis Coupe, але і має ряд кардинальних відмінностей. Саме цей факт і дав можливість говорити про те, що перед нами провісник нового 2-дверного автомобіля.

Коли і де може відбутися прем’єра концепту, невідомо. Причому, як зазначають наші північноамериканські колеги, автомобіль навряд чи буде називатися Genesis Coupe, оскільки не так давно корейська марка створила окремий преміальний бренд Genesis. Таким чином, це може означати, що виробник планує представити нову модель під новою назвою. Хоча, це може бути просто вправа в дизайні!? Офіційно ця інформація так і не підтверджена.


Не пропустіть