Літаюче таксі скоро стане реальністю (Відео)

Компанія Uber вирішила радикально боротися з пробками: вона збирається почати перевозити клієнтів по повітрю, а не по дорозі. Апарати для перевезення пасажирів, що розробляються компанією, будуть вміти злітати і приземлятися вертикально. Uber заявив, що вона почне тестування таких «літаючих автомобілів» протягом наступних трьох років. Випробування будуть проходити в Далласі і Дубаї і повинні привести до появи аеротаксі вже в 2023 році.

Літальні апарати Uber зможуть переміщатися зі швидкістю до 240 кілометрів на годину і долати істотні відстань на одній зарядці при вартості в $1,32 за кілометр, що можна порівняти з розцінками на тариф UberX в США.

Зрозуміло, що звичайні автомобілі нікуди не зникнуть, найближчим часом їх кількість буде тільки зростати, і в місті завжди будуть проблеми з перевантаженими дорогами і тривалим часом у дорозі. Тому, багато компаній шукають інші варіанти переміщення пасажирів, на це націлені сервіси каршеринга, спільних поїздок на одному авто, а тепер ще й аеротаксі.

http://cikavosti.com/


Не пропустіть