У Німеччині створили «Ниву» за 25 тисяч євро

Незвичайну Lada 4×4 «Нива» виставили на продаж на німецькому порталі mobile.de. Автомобіль в кузові пікап пропонують за 25 тис. Євро.

Автомобіль був побудований на замовлення німецького магазину позашляхових комплектуючих і отримав приставку до назви Freestyle. Кузов «Ниви» пофарбований у два кольори з використанням «грубого» матеріалу U-Pol Raptor. Дорожній просвіт збільшений на п’ять сантиметрів, встановлені позашляхові шини BF Goodrich.

Пікап отримав також світлодіодну передню оптику, додаткове світло спереду і ззаду, електролебідку, шноркель, «експедиційний» багажник і силові дуги за кабіною. Іншими особливостями стали блокування задньої осі VAL Racing і оптимізований блок керування 1,7-літровим двигуном поряд з роз’ємом OBD для діагностики і настройки. Мотор пристосований для роботи на газі.

У салоні з’явилося нове кермо і приладова панель, а також шкіряні сидіння. Творець Lada 4 × 4 Freestyle проїхав на ньому 7500 км по шести країнам ЄС і Марокко за 14 днів. Зараз пробіг машини складає 12 тисяч кілометрів.

http://autodriving.net/


Не пропустіть