Хотрод з Москвич-401, побудований на агрегатах BMW (Фото)

Кажуть, якщо у людини руки ростуть з «правильного» місця, то все йому вдається, а якщо він ще й автолюбитель, то йому не складе труднощів з будь-якого автомобіля зробити цукерку. Уважно подивіться на фотографії цього автомобіля: напевно спершу ви і припустити не могли, що це Москвич-401, чи не так?

Так і роблять справжні фанати своєї справи – не кидають практично раритетний автомобіль догнивати в старому гаражі, як це часто буває, а беруться за непросту задачу по відродженню машини. В результаті чотириколісний друг перероджується заново і радує оточуючих, в даному випадку, в дещо іншому образі.

Незалежно від того, подобаються вам автомобілі такого роду чи ні, ви зі мною погодитеся – власник виконав титанічну роботу, щоб на виході вийшов такий блискучий, гідний результат. Але як би провокаційно він не виглядав зовні, всередині чекає ще один сюрприз.

Не побоюся цього слова, вишуканий салон в світло-кремовому відтінку радує око. Однак і на цьому сюрпризи не закінчуються. Останній, і найбільш головний, чекає під капотом.

Автомобілю з таким ефектним зовнішнім виглядом і приголомшливим салоном просто необхідна відповідного рівня «начинка» – тут вона від BMW. В результаті хотрод, як і його талановитий власник, тепер ловлять захоплені погляди.


Не пропустіть