Рідкісний автобус ЛАЗ виставили на продаж за 700 тисяч

Автобус ЛАЗ 699Р в дуже рідкісному виконанні – пересувної телевізійної станції виставлено на продаж на одному сайті, пише autocentre.ua.

Туристичний автобус ЛАЗ-699Р виробляли на Львівському автобусному заводі з 1978 до 2002 року. Сьогодні такі машини ще зустрічаються на дорогах пострадянського простору. Є серед них і великі раритети. На початку травня на одному з сайтів виставили на продаж дуже рідкісний ЛАЗ-699Р – без бічного скління, повідомляється на сторінці Українські автомобілі у Facebook.

І це аж ніяк не переробка у вантажний фургон, а пересувна телевізійна станція (ПТС), що працювала свого часу на Телебаченні СРСР. Судячи з фотографій, базою для ПТС став ЛАЗ-699Р ранніх років випуску (тут 1986 р.) – про це красномовно свідчать прямокутні фари, які згодом замінили на круглі.

Усі, хто зацікавився телевізійним ЛАЗом і зважиться на придбання, доведеться викласти за нього 700 тисяч… Тільки не лякайтеся – це не долари, і не гривні, і не рублі, а казахські тенге. За сьогоднішнім курсом це лише 2200 доларів. Ось тільки доставка раритетної машини обійдеться недешево, оскільки автобус перебуває в місті Павлодар, в Республіці Казахстан.


Не пропустіть