Mercedes-Benz презентував дві нові моделі в Україні (Фото)

В ході гольф-турніру MercedesTrofy 2017 пройшла прем’єра відразу двох новинок Mercedes-Benz – елегантного E-Class Coupe (С238) і «вседорожного» універсала E-Class All-Terrain.

Нагадаю, що свій дебют E-Class Coupe нової генерації відсвяткував в січні на автосалоні в Детройті, тоді як в березні в Женеві була представлена ​​європейська версія новинки. Її дизайн виявився ще більш витонченим за рахунок більш похилого даху, високої лінії вікон і виразних світлодіодних фар.

Крім того, новий E-Class Coupe став і габаритніший свого попередника, досягаючи 4 826 мм в довжину, 1860 мм в ширину і 1430 мм у висоту. Крім того, машина обзавелася цифровою «приборкою», а діагональ мультимедійного екрану збільшилася до 12,3 дюйма. Також опціональний список поповнили автопілот для пробок, Wi-Fi, асистент паркування з дистанційним управлінням і пневматична підвіска. Цінник нового купе починається від 1 293 592 гривень за бензинову модифікацію E200 Coupe та від 1 389 781 гривень – за дизельну E 220 d Coupe.

Іншою цікавою новинкою виявився перший «позашляховий» універсал бренду на ім’я E-Class All-Terrain. Модель побудована на основі нового універсала Е-Class. Універсал підвищеної прохідності штутгартців відрізняється захисним обвісом, а також пневмоподвіскою, що дозволяє при необхідності збільшити кліренс до 15,6 см. Цінник Е-Class All-Terrain стартує вже від 1 551 784 гривень.


Не пропустіть