Представлений найбільш екстремальний суперкар Pagani Huayra BC

Американський мільйонер і відомий колекціонер гіперкарів Кріс Сінгх став володарем унікального Pagani Huayra BC, представленого в одному-єдиному екземплярі. Спеціальний суперкар має приставку Macchina Volante і є найбільш екстремальною модифікацією моделі.

За інформацією американського автовидання Carscoops, ексклюзивний Pagani Huayra BC Macchina Volante відрізняється синіми кузовними елементами з карбону, комбінованими з чорними вставками з того ж матеріалу. На спойлері ззаду і на бампері спереду розмістився прапор Італії, а спортивні гальма виконані в синьому кольорі.

Крім того, Pagani Huayra BC Macchina Volante став і єдиним представником Huayra, котрі володіють задні додаткові повітрозабірники і унікальний даху, виконаний в стилістиці Pagani Zonda.

Що стосується салону нового Pagani Huayra BC Macchina Volante, то він демонструє яскраво-сині вставки, а також оббивку з алькантари і акценти з карбону і алюмінію. В підкапотному відсіку суперкара розташовується шестилітровий бітурбомотор V12 від Mercedes-AMG, який генерує 789 «коней».


Не пропустіть