КрАЗ показав новинки комунальної техніки (Відео)

ПАТ «АвтоКрАЗ» засвітив новинки комунальної техніки на нещодавній виставці «Дні сталої енергії в м.Кременчук», що проходить в рамках всеукраїнського туру «Енергоефективність – наша спільна справа». Для комунальних служб показали відразу три нових автомобіля, пише autocentre.ua.

Це екологічний КрАЗ-5401Н2 з газовим двигуном, обладнаний сміттєзбиральним обладнанням «Скіпліфт». Друга новинка – МДКЗ на базі двовісного самоскида КрАЗ-5401С2. І третя прем’єра – сміттєвоз КрАЗ-5401 з боковим завантаженням.

Про двох перших машинах ми вже розповідали, а ось на сміттєвозі зупинимося детальніше. Шасі КрАЗ-5401 оснастили надбудовою відомого вітчизняного виробника сміттєвозів – компанії «ВЛІВ». Для цього шасі оптимально підійшов кузов моделі «Міні Б».

Сміттєвози даного сімейства пропонуються з бункерами місткістю від 10 до 14 кубометрів. Коефіцієнт пресування – 2,5. Машина може працювати з контейнерами євростандарту (0,5 – 1,1 м куб.). Час, що витрачається на розвантаження одного контейнера – всього 60 секунд. Вантажопідйомність завантажувача – 650 кг. Маса обладнання – від 2600 до 2900 кг.


Не пропустіть