Продемонстрували вражаючий катафалк на базі Tesla Model S (Фото)

Уявімо, що все життя ви боролися за екологію, витрачали нерви на турботу про тварин, які вимирають, садили дерева і святкували запровадження кожних нових екологічних норм Euro. Але ось ви померли…

Так вже вийшло, що після смерті ваше тіло, найімовірніше, не зможе вибрати транспорт, на якому його повезуть в останню путь, констатує Автоблог. З великою часткою ймовірності ним виявиться старий чадний ПАЗик з маленькими дверцятами в торці або, в кращому випадку, який-небудь чорний Cadillac. Але ж ви б хотіли екологічно чистий катафалк! І чому він обов’язково повинен бути чорним?

Тут на допомогу прийде німецька компанія Binz, яка зробила унікальний катафалк на шасі Tesla Model S. І він синього кольору!

Колісна база донорського седана Tesla Model S була розтягнута до 3.8 метра, і загальна довжина катафалка склала 5.82 метра. Ширина досягає майже двох метрів, а через модернізований кузов висота збільшилася до 1.72 метра. Похоронний автомобіль під назвою Binz.E, має висувну дерев’яну підлогу для зручності навантаження труни. Задні дверцята відкриваються за допомогою електроприводу.

Через всю цю “мішури” маса автомобіля збільшилася, а запас ходу скоротився з 560 до 350 км. Втім, тепер це вже навряд чи когось хвилює. Зате він може пересуватися абсолютно безшумно, зберігаючи спокій і тишу для спочилого тіла.

До речі, це вже другий катафалк з Європи, створений на базі електромобіля Tesla Model S. Минулої осені писали про катафалк голландської фірми RemetzCar для похоронної компанії Van der Lans & Busscher BV.

http://expres.ua/


Не пропустіть