Названа дата прем’єри нового Volkswagen Polo

Автомобіль стане більший свого попередника, пише auto.bigmir.net

Компанія Volkswagen випустила серію відеороликів, які анонсують прем’єру Polo нового покоління. Офіційний дебют автомобіля відбудеться 16 липня на спеціальному заході в Берліні. Виробництво новинки почнеться в кінці червня 2017 року, автомобіль побудують на платформі MQB A0.

За неофіційними даними, в моторну гамму новинки увійде 1,0-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність мотора складе приблизно 65 кінських сил. Також будуть доступні версії цього агрегату потужністю 75, 100 і 115 кінських сил. Клієнтам запропонують і 1,5-літровий агрегат з віддачею 130 і 150 кінських сил.

Серед дизельних агрегатів – 80, 100 і 110-сильні двигуни. Мотори працюватимуть спільно з п’яти- і шестиступінчастою механічною коробкою передач. Опціонально клієнтам запропонують семиступінчасту роботизовану трансмісію.

Пізніше буде представлена ​​і спортивна версія Volkswagen Polo GTI. Цей автомобіль отримає модифікований 2,0-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату складе близько 200 кінських сил. До 100 км/год автомобіль зможе розганятися за 6 секунд.


Не пропустіть