Поліцейських змусили повернути нові автомобілі (Фото)

Таким чином місцева влада вирішила покарати співробітників поліції Нью-Джерсі, які брали участь в провальній операції по затриманню злочинця, пише avtoblog.ua.

В цілому поліцейським довелося повернути в автосалон 12 новеньких позашляховиків Ford Police Interceptor Utility. Відомо, що автомобілі надійшли в розпорядження поліції всього тиждень тому.

Розлучитися з транспортними засобами поліцейським довелося після невдалої погоні за 28-річним порушником, який намагався сховатися від поліцейських на автомобілі. Тривала погоня зі стріляниною закінчилася аварією, автомобіль підозрюваного загорівся, а сам чоловік отримав травми. Як зазначають місцеві видання, саме цей факт і послужив приводом для покарання поліцейських.

Самі співробітники поліції не згодні з таким заходом. Там зазначають, що тим самим створюється небезпечний прецедент, коли поліцейських штрафують за виконання їх обов’язків.

Нагадаємо, що Ford Police Interceptor побудований на базі цивільної версії позашляховика Explorer. Машина оснащується спеціальними поліцейськими обладнанням і має ряд вдосконалених функцій. Комплектуються автомобілі 3,5-літровими двигунами V6 потужністю 280 к.с.


Не пропустіть