Автолюбитель побудував «копію» Peugeot 406 з фільму «Таксі» (Фото)

До речі, вийшло дуже навіть добре!

Відмінний маркетинговий хід застосував у своєму місті один з таксистів. На базі Peugeot 406 він збудував точну копію знаменитого автомобіля з фільму “Таксі”.

“Вперше машина виїхала в місто в неділю, люди посміхаються, навіть аплодують і беруть візитки”, – розповів творець автомобіля Ігор.

У Peugeot “білоруського Даніеля” змінений бампер, додані повітрозабірники і плафон на дах, а також встановлено спойлер. Всі елементи майже на 100% відповідають оригіналу.

“Спочатку всі ці елементи я шукав в інтернеті. Нічого знайти не вдалося. Тому став робити все самостійно разом з братом. Лише плафон вдалося купити за допомогою російського сайту. Працювали вечорами і на вихідних днях, приблизно три місяці”, – говорить Ігор.

Щоб повторити елементи, Ігор зробив безліч знімків екрана з фільму. За основу він узяв номерний знак автомобіля. Знаючи його розміри, хлопець вираховував розміри бампера, повітропроводів і заднього спойлера.

“Звичайно, відразу ж знайшлося багато людей, які стали шукати відмінності. Але нам вдалося повторити навіть кути тюнінгованих елементів. Відмінностей в деталях практично немає”, – запевняє Ігор.

В майбутньому хлопець планує повторити обвіси на BMW, які були в грі NFS. “Хочу, щоб люди побачили легенду, і це викликало у них позитивні емоції”, – пояснив співрозмовник.

До слова, Peugeot 406 Ігоря зареєстрований як автомобіль таксі і вже возить пасажирів.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть