Новий хетчбек Kia Rio з’явився в Україні (Фото)

Хетчбек Kia Rio четвертого покоління з’явився в Україні. Четверта генерація Rio втратила 3-дверні версії і представлена ​​виключно в п’ятидверному кузові. В Україні модель доступна в 3-х комплектаціях з двома бензиновими двигунами на вибір.

Новий передній бампер зі збільшеною решіткою радіатора, протитуманні фари, зміщені до його зовнішніх країв, візуально роблять Rio ширше і більш спортивним. Втім, це не тільки оптичний ефект, адже хетчбек додав завширшки 5 мм (до 1725 мм).

Змінилися пропорції капота (він став довшим), збільшилися передній обвіс і колісна база (+10 мм, до 2580 мм). Додайте до цього більш вузькі і вертикальні задні стійки, укорочений задній обвіс, і отримаєте більш динамічний силует абсолютно нового Kia Rio.

Що стосується інтер’єру, то в ньому також домінують прямі горизонтальні лінії, що збільшують відчуття простору для водія і пасажирів. Передня панель звернена до водія, а в її центрі знаходиться дисплей інформаційно-розважальної мультимедійної системи. В цілому салон автомобіля став значно просторіший, і порівняємо з простором, яке пропонував водієві та пасажирам Kia cee’d першого покоління, що відноситься до класу «С».

В Україні автомобіль буде представлений в 3-х комплектаціях. Оснащення стартової версії Comfort (Комфорт), яка пропонується за ціною 357 120 грн., традиційно для Kia, відрізняється багатством і включає шість подушок безпеки, антиблокувальну систему гальм і систему стабілізації, «противідкатну» систему, що допомагає стартувати під гору недосвідченим водіям.

У список устаткування, що підвищує комфорт, входить підігрів керма і передніх сидінь, кондиціонер, управління магнітолою на кермі, система автоматичного включення головного світла. Салон має тканинну обробку, при цьому спинка заднього сидіння складається в пропорції 60:40, дозволяючи розміщувати габаритні вантажі.

На сходинку вище стоїть версія Business (Бізнес), вартість якої на даний момент становить 421 600. Власники таких автомобілів на додачу до перерахованих вище параметрів отримають датчик дощу, задній парктронік, автоматичний круїз-контроль, клімат-контроль, проекційні фари головного світла і світлодіодні ходові вогні.

458 800 коштує новий Kia Rio в топ-комплектації Prestige (Престиж), що включає цифрову панель приладів Supervision, систему безключового доступу в автомобіль з кнопкою старт/стоп, алюмінієві накладки на педалі, світлодіодні задні ліхтарі і мультимедійна система з 5-дюймовим екраном і камерою заднього виду.

Українські покупці можуть вибрати новий Rio з одним з двох бензинових моторів. Базовим є двигун з робочим об’ємом 1,2 л, який видає 84 к.с. і 124 Нм крутного моменту. На сходинку вище коштує 100-сильний бензиновий силовий агрегат об’ємом 1,4 літра. У той час як двигун 1,2 агрегатується 5-ступінчастою механічною КПП, автомобілі з 1,4-літровим мотором будуть оснащуватися виключно АКПП.

http://autonews.com.ua/


Не пропустіть