КрАЗ продемонстрував унікальну новинку (Фото)

Кременчуцький автозавод спільно з Національним науковим центром “Інститут механізації та електрифікації сільського господарства” представив агроновацію – МЕЗ-330, створену на базі всюдихода КрАЗ-6322.

Новинка була продемонстрована на найбільшій агропромисловій виставці України “Агро-2017”.

Базове шасі КрАЗ-6322 оснащено валом відбору потужності, комплектом гідравліки, додаткового навішування для плуга і іншого сільгоспобладнання. Автотрактор МЕЗ-330 може виконувати і транспортні, і польові роботи, зокрема, вносити добрива, обробляти грунт, сіяти, захищати посіви, виконувати транспортно-перевантажувальні операції та інше.

На перший зразок, експонувалися на виставці, було встановлено кузов для внесення твердих органічних добрив з можливістю установки плугів та іншого навісного спецобладнання.

У компанії відзначили, що нова розробка дозволить замінити в господарствах трактор ХТЗ-17221. Аналогічні рішення є в Німеччині, де на базі MAN і Mercedes-Benz давно роблять подібні автотрактори.

Автотрактор МЕЗ-330 створений в єдиному екземплярі, але якщо буде інтерес до подібної спецтехніки, то КрАЗ розгляне можливість запуску його в серійне виробництво.

https://auto.tsn.ua/


Не пропустіть