Скільки коштує найдешевша іномарка в Україні

За скільки можна купити найдешевший імпортний автомобіль в Україні

Щоб купити бюджетну іномарку в Україні, потрібно мати не менше $ 10 000. Такі дані ринкового дослідження, проведеного CarDiagram.

Відразу відзначимо, що під іномаркою ми маємо на увазі автомобіль від світових виробників. Це означає, що ми не брали до уваги машини, вироблені в Китаї і на пострадянському просторі.

За $ 11 тисяч з невеликим ви зможете собі дозволити фургончик Fiat Doblo. Автомобіль комплектується 1,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 95 кінських сил. В середньому «Добло» споживає 7,3 літра на 100 км.

Якщо у вас є $ 10-11 тисяч, ви можете собі дозволити седан Peugeot 301. Авто має досить місткий багажник на 506 літрів і в цілому просторий салон.

У бюджетній версії 301 комплектується 1,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 82 кінські сили. Середня витрата такого агрегату – 4,9 літрів на 100 км.

Є в лінійці моторів Peugeot і більш економічний дизельний апарат об’ємом 1,6 літрів. Але машина з таким двигуном буде коштувати дорожче.

І, нарешті, найдешевша іномарка, яку нам вдалося знайти в Україні, – ще один фургон Fiat Fiorino. Це авто можна купити менш, ніж за $ 10 000. За ці гроші ви отримаєте вантажний варіант автомобіля з 750-літровим багажником.

Комплектується авто 1,4-літровим мотором потужністю 77 кінських сил. Середня витрата – 6,9 літрів на 100 км.


Не пропустіть