Cadillac показав оновлений седан XTS

Зовнішність рестайлінгового седана виконали в стилі флагманської моделі CT6

Компанія Cadillac офіційно представила оновлений седан XTS. Від нинішньої моделі рейстайлингова чотирьохдверка відрізняється від попередника іншою зовнішністю і розширеним списком опціональних електронних систем, повідомляє прес-служба американського бренду.

Рестайлінговий седан отримав передню частину кузова, виконану в стилістиці флагманської моделі CT6. Зокрема, він обзавівся новими фарами головного світла зі світлодіодними елементами і модернізованими радіаторними решітками, а також іншими задніми ліхтарями L-подібної форми.

Інженери вдосконалили систему активного придушення зовнішніх шумів в протифазі. Крім того, седан також можна оснастити фірмовим мехатронним шасі Magnetic Ride Control.

Моторна лінійка оновленого Cadillac XTS включила 3,6-літровий шестициліндровий бензиновий агрегат потужністю 304 к.с., а також мотор аналогічного об’єму з двома турбінами, що розвиває 410 кінських сил.

Список обладнання включив систему екстреного гальмування, адаптивний круїз-контроль, систему контролю дотримання рядності руху і стеження за «мертвими» зонами, а також мультимедійний комплекс з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм і навігатором.


Не пропустіть