Volkswagen поділився планами по випуску електромобілів

Уже з’явилося зображення з «електромобільними» планами VW, Згідно чого німецька марка VOLKSWAGEN запропонує п’ять моделей, заснованих на новій платформі MEB, пише e-move.com.ua.

Все почнеться в 2019 році, коли Volkswagen запустить виробничу версію I.D. в Європі. Спочатку представлений на Паризькому автосалоні 2016, прототип I.D. – це стильний п’ятидверний хетчбек, в якому встановлений електродвигун потужністю 170 к.с. (125 кВт) і передбачена батарея, що забезпечує запас ходу 400-600 км (NEDEC) в залежності своєї ємності. Автомобіль буде оцінюватися як «потужний і добре обладнаний Golf», і зможе прискоритися від 0 до 100 км / год менш ніж за 8 с.

Потім послідує електрокроссовер I.D. Cross, презентований у вигляді концепту на Шанхайському автосалоні на початку цього року. Шоу-кар отримає літій-іонний акумулятор, ємністю 83 кВт, який приводив у дію два електродвигуни. Ця установка забезпечила повнопривідному SUV`у потужність в 306 к.с. (225 кВт) і «далекобійність» до 500 км по циклу NEDEC.

Після цього світ побачать ще два електромобіля – I.D. AEROe і I.D. Lounge, про які відомо поки що тільки те, що вони будуть доступні в Китаї і США. Можливо, AEROe буде спортивним седаном або купе, в той час як Lounge – кросовером або MPV.

І останнє, але не менш важливе: Volkswagen запропонує товарну версію концептуального фургона I.D. Buzz. Незважаючи на ретро-надихаючий стиль, автомобіль мав два електродвигуни з вихідною потужністю 374 к.с. (275 кВт). Це дозволило моделі з усіма провідними колесами робити «сотню» приблизно за 5 с і досягати максимальної швидкості 160 км / год.


Не пропустіть