Поліція змінила “вимоги” до українських водіїв

Як ми вже раніше повідомляли, українським водіям треба врахувати нові вимоги, які до них тепер ставить поліція, пише automotoclub.info

Головний сервісний центр (ГСЦ) МВС України розказав про нову версію електронних екзаменаційних білетів за правилами дорожнього руху.

Головна мета нововведень — виключити логічні помилки з існуючих білетів, які провокують майбутніх водіїв на неправильні відповіді, а також зробити так, щоб зміст білетів залежав від категорії водійських посвідчень. Тобто потеніцальних водіїв легковиків не запитають про вантажівки.

Нові білети розроблялися експертною групою, в яку увійшли представники профільних організацій щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв, а також фахівці громадських організацій профільного напрямку і співробітники Головного сервісного центру МВС.

При цьому незабаром білетів як таких вже не буде. Замість них підготовлено велику кількість запитань з Правил дорожнього руху (2 500), які будуть складатися з необхідних 20 питань. Таким чином, ніхто не зможе завчити правильні відповіді на необхідні 20 питань.


Не пропустіть