Деяким водіям ускладнять життя

Міністерство інфраструктури і Міністерство внутрішніх справ підписали спільний план дій щодо забезпечення безпеки на дорогах держави. Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції України, пише ukrainepravo.com.

Заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич зазначив, що в Україні сьогодні триває курортний сезон. Відтак значна кількість людей переміщується дорогами України.

«Ми маємо не дуже гарну статистику, у першу чергу – з перевезенням пасажирів. Тому наше завдання – посилити контроль і боротьбу з нелегальними перевізниками. І сьогодні ми проводимо брифінг, щоб громадяни зрозуміли це і поставилися до цього серйозно», – наголосив Олександр Фацевич.

Він також зазначив, що ще одним важливим питанням є перевезення негабаритних і небезпечних вантажів. Через порушення правил таких перевезень сталася низка ДТП. Крім того, фіксуються факти пошкодження дорожнього полотна, і вони, у свою чергу, теж призводять до дорожньо-транспортних пригод.

«Тому наше сьогоднішнє завдання – Укртрансбезпеки і Національної поліції – забезпечити безпеку громадян на дорозі, яку вони заслуговують», – підкреслив заступник Голови Нацполіції, додавши, що ця думка є основним посилом спільного плану дій двох відомств.


Не пропустіть