Tesla Model X пройшов “Лосиний” тест (Відео)

Оглядачі іспанського порталу km77.com протестували електричний кросовер Tesla Model X на стійкість. Випробування машини проходило при екстремальних маневрах і американський електрокар показав відмінні результати «лосиного» тесту.

Таке випробування вважається досить складним завданням для багатьох світових машинобудівних компаній. Наприклад, відомий великоваговик Toyota Hilux не пройшов такий тест. Журналісти з цікавістю спостерігали, як електромобіль Tesla Model X проходить «Лосиний» тест. Відзначається, що машина пройшла перевірку.

В ході тесту, електромобіль збив кілька конусів, однак жодне колесо не відірвалося від асфальту, що досить-таки важко. Ймовірно, що причиною незвичайної стійкості автомобіля є маленький центр ваги, тому що більша частина маси Model X концентрується в батареях під підлогою.

Відмінний результат «лосиного» тесту навряд чи може стати вагомою підставою для придбання Tesla Model X. Однак, все ж автолюбителям буде приємно знати, що його машина не відірветься від землі навіть при виникненні екстремальної ситуації.


Не пропустіть