В Нацполіції заявили про посилення контролю на дорогах

Стало відомо, що Мінінфраструктури домовилися з Міністерством внутрішніх справ про спільний план дій на період курортного сезону. Про це повідомили в Департаменті комунікації Національної поліції України, пише hyser.com.ua.

Повідомляється, що Міністерство інфраструктури і Міністерство внутрішніх справ підписали спільний план дій, який передбачає забезпечення дорожньої безпеки по всій Україні. Йдеться про посилення контролю на дорогах під час курортного сезону.

Крім того, згідно з планом двох відомств, більш ретельною буде легальність перевезення пасажирів в сезон відпусток, а також посилиться контроль над транспортуванням вантажів і різноманітних контейнерів.

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевіч зазначив, що під час курортного сезону, людей на дорогах значно додалося. А це означає, що почастішали дорожньо-транспортні пригоди. За його словами, основне завдання поліції в літній період – це боротьба з нелегальними пасажирськими перевезеннями, а також забезпечення порядку на дорогах країни.


Не пропустіть