ТОП-5 популярних японських марок автомобілів в Україні

Японія – один з найбільших постачальників автомобілів в Україну. Переконатися в цьому можна, подивившись ТОП-10 країн-експортерів машин. Але які японські бренди користуються в українців найбільшим попитом?

Щоб відповісти на це питання, cardiagram.com.ua проаналізував статистику продажів нових авто з початку 2017 року. І ось що вийшло.

За підсумками продажів в січні-травні п’яте місце серед японських марок зайняв Lexus. Виробникові люксових автомобілів вдалося обійти куди більш дешевих «співвітчизників»: Subaru, Honda і Mitsubishi. Залишилися позаду і «однокласники» – Acura і Infiniti.

У порівнянні з минулим роком, продажі Lexus в Україні за п’ять місяців зросли на 58,1%.

Четверте місце дісталося Mazda. До літа компанія продала українцям 918 автомобілів, що практично відповідає рівню минулого року. Якщо справи підуть так і далі, то «Мазда» ризикує втратити позиції. Адже автомобільний ринок України не стоїть на місці: в 2017-му продаж нових автомобілів вже

Третє місце – у Suzuki. Компанія добре розпочала рік і до червня наростила продажі на 62,6%, обігнавши «Мазду» на 38 автомобілів.

На другому місці «японського» рейтингу розмістився Nissan. Сьогодні автомобілі цього бренду входять в ТОП-10 популярних марок України. У порівнянні з минулим роком продажі «Ніссана» за п’ять місяців зросли на 28%.
Лідером, як «японського», так і загального, рейтингу є Toyota. За підсумками продажів в січні-травні «Тойота» стала найбільш продаваною автомобільною маркою в Україні. При цьому в порівнянні з 2016-м продажі компанії виросли майже на третину.


Не пропустіть