Опубліковано ТОП-7 автомобілів, які ніколи не підведуть свого власника

Ці моделі вже відомі по всьому світу більше десятка років. За даний період часу автовиробники показали, що вміють створювати високотехнологічну техніку з чудовим дизайном, пише vistanews.ru.

Спорткар Chevrolet Corvette випускають ще з 1953 року, ще з того часу компанія постійно працює над оновленнями своїх моделей. Одним їх останніх флагманів став обтічний автомобіль з алюмінієвою рамою, кузовом зі скловолокна, двигуном V8 і передовими технологіями XXI століття.

Технічно, розкішний седан Mercedes-Benz S-Class, він був виготовлений в 1972 році – це більш оновлена ​​версія автомобілів, які беруть свій початок ще з 1950-х років.

Один з найзнаменитіших позашляховиків є Jeep, він вийшов в 1941 році. Він називався Willys MB і використовувався солдатами. Повнопривідний автомобіль виготовляється і до цього дня.

Такі авто як Ferrari або Lamborghini можуть дозволити собі не всі. Тому на їх заміну прийшов Porsche 911. Німецький спортивний автомобіль випускається ще з 1964 року, на сьогоднішній день можна придбати авто шостого покоління.

Перший Ford Mustang вийшов в 1964 році, на той час це був автомобіль з поліпшеною динамікою і незвичайним зовнішнім виглядом. У 2015 році була презентація шостого покоління, з базовим двигуном V6 і потужністю 304 кінських сил.

Невеликий спортивний седан BMW 3 з’явився в світ в 1975 році і відразу завоював шалену популярність серед автолюбителів.

Популярність бізнес-седана Toyota Camry не падає вже котрий рік. Виробництво цих машин запустилось з 1982 року японською компанією.


Не пропустіть