«Зійшов з розуму»: американець продає старий Mitsubishi за мільйон доларів

Житель США виставив на продаж Mitsubishi 3000GT VR4 1998 року випуску, оцінивши його в рекордну суму. Як відомо, якщо ви продаєте автомобіль, існує два способи звернути на себе увагу. Перший – чесно розповісти про всі недоліки і переваги машини, прикріпити фотографії хорошої якості і виставити помірну ціну. Але цей спосіб складний і не гарантує результату. Набагато простіше другий спосіб – зробити таке оголошення, яке просто неможливо не помітити, пише avtoblog.ua.

Саме так вчинив житель американського штату Мічиган, який опублікував оголошення про продаж Mitsubishi 3000GT VR4. Свою машину він оголосив не багато не мало “турбо-легендою з 90-х”, а в якості стартової ціни встановив планку в 500 000 доларів. При цьому в якості аргументу на користь свого автомобіля американець вказав, що даний спорткар “фігурував” в ряді відеоігор – наприклад, Need for Speed, Forza і Gran Turismo, а також був показаний у фільмі “Форсаж”.

Треба сказати, що своєї мети власник Mitsubishi домігся – на нього дійсно звернули увагу. Місяць тому видання Jalopnik навіть присвятило йому невелику замітку, приводом для якої, зрозуміло, стала неадекватна ціна на автомобіль. Але яке ж було здивування громадськості, коли вже в липні 2017 року з’ясувалося, що вартість червоного Mitsubishi виросла в два рази, і тепер за свій 3000GT VR4 американець просить вже 1 мільйон доларів!

Цікаво, що при цьому продавець нічого не повідомляє про пробіг автомобіля, а саме оголошення забезпечено лише однією фотографією машини. Зате американець чесно пише, що крім мільйона доларів, майбутньому власнику доведеться заплатити ще 1000 доларів державі у вигляді податків на продаж. Правда, чи знайдуться такі сміливі і багаті покупці, невідомо. Скільки людей вже намагалося зв’язатися з власником Mitsubishi також не повідомляється.


Не пропустіть