ТОП-10 найкращих вживаних автомобілів

Фахівці з Великобританії, змогли скласти список найкращих старих авто останніх років. В даному топі можна побачити як авто європейських заводів, так і з Японії, пише avtoblog.ua.

Перше місце топ-10 кращих старих авто зайняв американець Ford Mondeo. Цей автомобіль, кажуть експерти, відрізняється високим рівнем практичності і доступною ціною. Відзначається, що при виборі уживаної Ford Mondeo, випущеної з 2000 по 2007, покупцеві рекомендують звернути увагу на стан автоматичної коробки передач, електрики і підвіски.

Другий за списком слід Volvo V40. Цей автомобіль дуже гідний, і підійде як для молоді, так і для сім’ї, тим більше обслуговування моделі не дороге, а надійність відмінна.

Трійку кращих в рейтингу замикає японець Honda Civic. Цей автомобіль в кузові хетчбек – один з кращих варіантів старих авто в світі, завдяки тому, що цих моделей випущено досить багато, ціна на них прийнятна. Будь-який покупець може вибрати для себе бензиновий або дизельний мотор з широкого асортименту.

Далі в списку четверте місце займає Opel Corsa, п’яте за Toyota Yaris. Шоста сходинка дісталася Suzuki Grand Vitar, сьома Skoda Superb. Восьме місце рейтингу кращих старих авто Saab 9-5, дев’яте – Nissan Micra, і закриває десятку кращих японська Mazda RX-8.


Не пропустіть