Кому необхідно обов’язково проходити технічний контроль

Хто здійснює обов’язковий технічний контроль? Обов’язковий технічний контроль транспортних засобів, призначених для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування та зареєстрованих територіальними органами Міністерства внутрішніх справ України, здійснюють суб’єкти проведення обов’язкового технічного контролю, які мають на правах власності або користування обладнання, що дає змогу перевіряти технічний стан транспортних засобів на відповідність вимогам безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища.

Хто це – суб’єкти проведення обов’язкового технічного контролю?

Суб’єкти здійснення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів – юридичні або фізичні особи — підприємці, інформація про яких внесена до реєстру суб’єктів здійснення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів та які мають на правах власності або користування обладнання, що дає змогу перевіряти технічний стан транспортних засобів на відповідність вимогам безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього природного середовища.

Де оприлюднено перелік суб’єктів проведення обов’язкового технічного контролю?

Посилання на актуальний перелік суб’єктів проведення обов’язкового технічного контролю міститься у пункті 3 статті «Реєстрація суб’єктів ОТК» на сайті Головного сервісного центру МВС.

http://fakel.kr.ua/


Не пропустіть