Американці назвали автовиробника, який робить найбезпечніші авто

У кожного є свої критерії при покупці нового автомобіля. Для багатьох це, перш за все, безпека. У такому випадку варто звернути увагу на модельний ряд Mazda, пише motormania.com.ua.

Як повідомляє Страховий інститут дорожньої безпеки США (IIHS), кожна модель 2017 року, вироблена Маздою, заробила найвищу оцінку в краш-тестах IIHS і отримала нагороду Top Safety Pick.

За даними організації, це робить компанію Mazda «єдиним автовиробником, здатним «підняти» таку вимогу». Навіть Volvo з її бездоганною репутацією в безпеці в цьому році трохи відстала від своїх японських колег (деякі моделі заробили «тільки» оцінку Top Safety Pick).

IIHS протестував всі моделі Mazda за винятком маленького спорткара MX-5 Miata: кросовери CX-3, CX-5, седан і хетч Mazda3, а також Mazda6. Останнім випробуваним автомобілем став кросовер CX-5. Фахівцям інституту дуже сподобався автомобіль, особливо вони виділили адаптивну оптику, доступну в більш дорогих версіях, а також систему автоматичного запобігання лобового зіткнення: позашляховику вдалося самостійно уникнути удару об перешкоду на швидкостях в 19 км/год і 44 км/год.


Не пропустіть