ТОП-10 найпопулярніших нерозмитнених авто в Україні

Йтиметься про найпопулярніші нерозмитнені авто іноземної реєстрації.

Судячи по числу нерозмитнених Audi A6 Avant в Україні та кількості пропозицій на AvtoBazar.ua, саме універсал Ауді А6 кінця 90-початку 2000 рр. є «машиною мрії». Причому на наших дорогах можна зустріти нерозмитнений А6 універсал як в «убитому» стані, так і в дуже непоганому. Але «доходяг» все ж набагато більше. Скільки коштує Audi A6 без розмитнення однозначно сказати складно, адже все залежить саме від стану. Нерозмитнені Ауді А6 в Україні (переважно дизельні) коштують в межах $ 2000-3500.

Ненабагато менше в Україні і BMW 5 Е39. Як і у випадку з Ауді, більшість примірників «димлять», як паровози, і виглядають так, ніби їх ніхто ніколи не ремонтував. Однак бувають і гідні зразки. Нерозмитнені БМВ Е39 коштують в Україні в середньому від 2500 до 4000 доларів.

Третє місце за популярністю поділяють нерозмитнені Фольксваген – Гольф і Пассат, хоча зустрічається і мінівен Sharan. В даному випадку навіть важко розділити їх за роком випуску і поколінням – в Україні вистачає як старих, так і порівняно свіжих Golf і Passat. Але все ж більшість любителів авто іноземної реєстрації віддають перевагу Passat B5. І не дуже дорого, і більш-менш «свіжо». Нерозмитнений Пассат Б5 можна підшукати в Україні за 2000-3000 доларів.

Якщо відштовхуватися від кількості оголошень з продажу нерозмитнених авто в Україні та концентрації конкретних моделей на наших дорогах, так виглядає рейтинг популярності машин іноземної реєстрації, які найчастіше продають і купують.

Рейтинг популярності нерозмитнених автомобілів в Україні

Audi A6 Avant
BMW 5
VW Passat і VW Golf
Audi A4
BMW 3
Mercedes С-і E-класу
Opel Vectra, Astra і Zafira
Renault Laguna і Megane
Skoda Octavia і Fabia
Mazda6

www.autocentre.ua


Не пропустіть