Стало відомо, коли в Україні з’явиться VW Golf за півціни

Імпортер німецької марки оголосив терміни поставки першої партії машин за $ 18 тис. і обсяги поставок, пише autocentre.ua.

Партія автомобілів Volkswagen Golf Sportwagen зі США буде доступна українцям із початку вересня. Про це на своїй сторінці в Фейсбук заявив імпортер Volkswagen в Україні компанія «Порше Україна».

Універсал Фольксваген Гольф Спортваген надходитиме у двох версіях – S і SEL за ціною $ 18 і $ 22 тис. відповідно за курсом, встановленим імпортером.

Перша комплектація комплектується матерчатим салоном, 16-дюймовими дисками, електросклопідйомниками всіх дверцят. Дорожча – зі шкіряним салоном, панорамним люком і 18-дюймовими дисками.

Для порівняння – новий VW Golf 2017 року виробництва Німеччини з двигуном аналогічної потужності (щоправда, бензиновим) і коробкою DGS (у кузові хетчбек), згідно з конфігуратором на сайті імпортера, коштує від 680 182 грн (тобто $ 26 тис.).

Обсяг першої партії становитиме 600 одиниць. Автомобілі будуть різних кольорів кузова та інтер’єру. Дилери марки вже зараз приймають попередні замовлення на машину, а незабаром почнуть брати і передоплату. Дилери також стверджують, що після першої партії буде і друга, а коли і за якими цінами – не уточнюють.

Скандально дешеві Volkswagen Golf Sportwagen оснащені дизельними двигунами об’ємом 2,0 л потужністю 150 к.с. Це мотори серії ЕА288, які прийшли на заміну тим, які було викрито в неправдивих свідченнях у нормах вихлопу. Тобто автомобілі з цими моторами можна вважати екологічно чистими. Вони відповідають нормам Євро-5, згідно з українським законодавством.

Всі машини з цієї партії оснащені 6-ступінчастою коробкою передач DSG з “мокрим” зчепленням.

Фольксвагени Гольф Спортваген складено на заводі в Мексиці в 2015 і 2016 роках і продаються на українському ринку за спеццінами через те, що на ринках Північної Америки від дизельних двигунів відмовилися.


Не пропустіть