Найдешевші французькі автомобілі в Україні

Французькі бренди авто користуються високим попитом в українців. Якщо ви подивіться ТОП-20 автомобільних марок України, то побачите, які високі позиції в ньому займає Renault.

Всі добре знають цю марку за такою моделлю як «Логан», який є одним з бестселерів українського автомобільного ринку. У списку найбільш продаваних автомобілів в першому півріччі 2017 го Renault Logan зайняв друге місце.

«Логан» прийнято вважати найбільш бюджетним автомобілем з Європи. В українських дилерів Renault ціни на седан стартують c 305 645 грн.

Однак CarDiagram вдалося відшукати європейців дешевше. І вони також випускаються під французькими брендами.

Сьогодні найдешевше французьке авто в Україні – це прямий конкурент «Логана» седан Citroen C-Elysee. У мінімальній комплектації за цей автомобіль просять 286 900 гривень.

Трохи дорожче коштує «рідний брат» C-Elysee – Peugeot 301. Ці автомобілі мають лише зовнішні відмінності. З технічної точки зору вони – близнюки.

Мінімальна ціна Peugeot 301 – 293 000 гривен.

На третьому місці серед бюджетних «французів» – Renault Sandero, хетчбек, побудований на базі «Логана». Однак коштує він трохи дешевше свого «батька» – 294 430 гривень.

У п’ятірку французьких бюджетників також потрапив ще один хетч – Citroen C3, який в «мінімалці» коштує 322 500 гривень.


Не пропустіть