У мережі з’явилися фото найдорожчої версії Lada Веста

“АвтоВАЗ” представив універсал Lada Vesta SW і його Вседорожню Cross-версію в кінці червня

У Мережі з’явилися фотографії нового універсала Lada Vesta SW Cross в топовій комплектації, яка називається Exclusive і розташується на самій верхівці прайс-листа. Знімки опубліковані на сторінці іжевського центру установки охоронних систем “12 вольт”, – пише “Мотор”.

Кузов автомобіля пофарбований в унікальний синій колір, який не пропонується для чотиридверної “Вести”. Крім цього, автор фотографій повідомив, що автомобіль оснащений 1,8-літровим бензиновим двигуном, який поєднується механічною коробкою передач. На седані двигун 1.8 працює разом тільки з “роботом”.

Відзначається, що крім цього, ексклюзивна “Веста” отримала шкіряну оплітку керма, накладки на педалі і контрастну строчку синього кольору на кріслах. На спинках сидінь з’явилися ще і написи Exclusive.

“АвтоВАЗ” представив універсал Lada Vesta SW і його Вседорожню Cross-версію в кінці червня. Дорожній просвіт базової модифікації моделі становить 178 міліметрів, а вседорожні варіанти – 203 міліметра.

Обсяг багажника Lada Vesta SW становить 480 літрів при піднятих спинках другого ряду крісел, а при складених – 825 літрів. Універсал також отримав кнопку відкривання п’ятої двері, яка розташовується на п’ятій двері, фіксований центральний підлоктонік, а Cross-версії додали особливу обробку інтер’єру.

Продажі моделі, за словами президента “АвтоВАЗу” Ніколя Мора, почнуться в жовтні-листопаді поточного року.


Не пропустіть