В Україні з’явився оновлений Maserati Quattroporte (Фото)

Офіційний імпортер автомобілів Maserati в Україні, компанія Гранд Автомотів (УкрАВТО), з радістю повідомляє про появу в автосалоні нової версії спортседана Maserati Quattroporte GranSport.

Виконання GranSport є як опція для Quattroporte з двигуном V6, і входять в стандартне оснащення Quattroporte GTS з твін-турбо V8. Кожен варіант виконання розроблений з урахуванням потреб клієнтів, які шукають особливий і унікальний продукт в сегменті представницьких седанів.

Зовнішність седана стала агресивнішою, завдяки новому передньому бамперу, який відрізняється збільшеними центральним і бічними повітрозабірниками. Його нижня частина з’єднана з решіткою радіатора тонким аеродинамічним спліттером. У задній частині увага акцентується на вихлопних патрубках і новому диффузорі кольору Black Piano. У салоні Quattroporte GranSport встановлені спортивні сидіння з вираженим профілем і спортивне кермо з обробкою вуглецевим волокном або шкірою.

Новий Quattroporte доступний з широкою лінійкою двигунів. Очолює її двигун твін-турбо V8 виробництва Ferrari об’ємом 3,8 літра потужністю 530 кінських сил і піковим значенням крутного моменту 710 Нм. Автомобіль розганяється до 100 кілометрів на годину за 4,7 секунди, а його максимальна швидкість складає 310 км/год. Всі версії Quattroporte оснащуються 8-ступінчастою автоматичною трансмісією ZF і електронно-керованими амортизаторами Skyhook.

http://auto.bigmir.net/


Не пропустіть