Найдешевший Tesla Model S знімають з виробництва заради Model 3

Найдешевший Tesla Model S75 виробники знімуть з виробництва заради Model 3. За словами представників компанії Tesla, задньопривідний електричний седан Tesla Model S75 став небажаним конкурентом для нового Tesla Model 3.

Як стало відомо, в компанії Tesla мають намір скоротити цінову різницю між моделями лінійки Tesla Model S і новим бюджетним седаном Tesla Model 3. Так в даний час вартість модифікація Tesla Model S RWD 75 з заднім приводом складає 69 500 доларів, однак скоро мінімальна вартість підвищиться до 74 500 доларів.

До того ж керівництво компанії Tesla має намір для своїх існуючих моделей усунути систему заднього приводу. З вересня цього року автомобілі Tesla Model S і Tesla Model X будуть реалізовуватися тільки з безальтернативним повним приводом.

Схожі зміни в компанії Tesla відбулися кілька місяців тому, тоді Ілон Маск заявив про припинення провадження електрокара Tesla Model S 60, вартість якої становила 66 000 доларів. Відзначається, що замовники Tesla Model 3 зовсім скоро отримають свої перші автомобілі по базовій вартості в 35 000 доларів.


Не пропустіть